Cell Active 45 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is. 

  • Doorbloedingsbevorderend
  • Verhoogde zuurstoftoevoer
  • Zorgt voor betere product opname
  • Opheffen van blokkades
  • Celvernieuwend
  • Huidverbeterend

Productinformatie

Eén van de oorzaken van het ouder worden van de huid is een verminderde doorbloeding. Cell Active veroorzaakt een sterke doorbloeding in de huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls. Al na enkele minuten ontstaat een weldadige warme gloed, die de zuurstoftoevoer en het transport van werkzame stoffen bevordert. Hierdoor vindt er een verbetering plaats van een eventueel verminderde doorbloeding. Dit laatste is zeer belangrijk voor een gezonde en vooral stralende huid. 

Cell Active is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering en verzorging. De unieke werkstoffen zijn bovendien uiterst effectief bij de bestrijding van cellulite. Cell Active is tevens een ideaal product voor het duurzaam behouden van een mooi en vitaal decolleté, een stevige halslijn en een dito lichaamshuid.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Gebruik Cell Active op een goed gereinigde huid. Masseer Cell Active in, totdat je een prikkeling voelt en roodheid van de huid optreedt. In het begin kan het een vlekkerige roodheid zijn. Daar waar de huiddoorbloeding niet volledig is, zijn er vaak tekenen van huidveroudering of huidproblemen en kun je de huid extra masseren. Om het effect van Cell Active nog verder te intensiveren, kan een Vitamin Complex of Sparkling Spray en een warm kompres worden aangebracht. Breng daarna de door je huidcoach geadviseerde voedende crème aan.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.