Active Mask 45 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is. 

  • Stimuleert de doorbloeding
  • Zuiverend
  • Licht peelend
  • Herstelbevorderend
  • Ontvettend
  • Zorgt voor betere productopname
  • Huidvernieuwend

Productinformatie

Active Mask is een uniek masker dat de doorbloeding van de huid stimuleert, maar ook een zuiverende en peelende werking heeft. De warme gloed die ontstaat door het gebruik van dit masker zorgt voor een betere zuurstoftoevoer waarmee de huidactiviteit verbetert, maar ook onzuiverheden verminderen. Dit masker is geschikt voor alle huidcondities, van acne tot een verouderde huid. Door de positieve werking op de (verdikte) huidlaag is het resultaat een frisse en levendige kleur.

Active Mask helpt de vorming van pukkels en mee-eters voorkomen en het huidherstel wordt actief bevorderd. Doordat het opnamevermogen en het transport van de huid sterk worden verhoogd, zullen de huidverbeterende producten die na het Active Mask worden aangebracht het herstel van de huid bevorderen en effectief hun werk doen.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Na de reiniging (en eventuele peeling) te hebben verwijderd, het Active Mask goed schudden, zodat dit een grijzige maskeremulsie wordt. Breng Active Mask aan op je huid en laat dit vervolgens indrogen. Na het droogproces vervolgens de Cleansing Milk aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat het Active Mask losweekt van je huid. Neem het geheel hierna af met een microwavekompres en reinig deze na met de Sensitive Skin Lotion. Wanneer de doorbloeding van de huid hierna nog niet voldoende is, kan vervolgens nog Cell Active gebruikt worden.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.