Remodelling Cream 50 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  • Helpt bij het herstel van huidbeschadigingen
  • Verminderd rimpeldiepte
  • Verzacht littekens en striae
  • Verstevigt het weefsel
  • Bevordert het volledige zuurstofgebruik door de huid

Productinformatie

Wanneer we ouder worden of wanneer we bijvoorbeeld door acne of andere huidbeschadigingen littekenvorming hebben verkregen, kan de zwaartekracht teveel van onze huid gaan vergen. Het volume van de huid neemt af door vermindering van vetten, waardoor zwaartekracht vrij spel heeft. De Remodelling Cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels,  littekens, striae en brandwonden. Op advies van de huidcoach ook zeer geschikt bij rosacea en eczeem. Het extreem hoge percentage van 12% aan  natuurlijke vitamine E zorgt voor het herstel van een beschadigde huid. Bij het gebruik van littekens en brandwonden dient de huid wel dicht te zijn. Vooral bij de rijpere huid, genezende littekens en een droge, eczemateuze huid is de Remodelling Cream de ideale uitkomst.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Breng de crème aan na een zorgvuldige reiniging (en eventueel peeling) en na het gebruik van Vitamin Complex of Sparkling Spray. Je kunt het tevens als masker gebruiken. Dik aanbrengen op een voorbehandeld gezicht, hals en decolleté en vervolgens 10-15 minuten laten inwerken en inmasseren. Met een warm microwave kompres verwijder je de niet opgenomen crème.

Ben je zwanger? Smeer dan dagelijks de Remodelling Cream op je buik, want de crème helpt de kans op striae te verkleinen! Ook bij bestaande striae helpt de hoge concentratie vitamine E bij het herstel van de huid.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.