Clearity Cream 125ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  • Bevordert de natuurlijke beschermfunctie van de huid
  • Krachtige werking tegen vrije radicalen
  • Regulerend op de talgproductie
  • Jeukremmende en anti-inflammatoire werking
  • Intensief hydraterend
  • Allergeen -en parfumvrij
  • Krachtige antioxidant werking

Productinformatie

Een onzuivere- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgregulatie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Binnen Clear is de Clearity Cream de meest innovatieve formule die kalmering en zuivering verenigt met balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één uniek, effectief huidverbeterende crème. 

Clearity Cream heeft direct voelbare, anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen dankzij een combinatie van  natuurlijke, organische ingrediënten zoals onder andere pompoenextract. Het hoge gehalte aan antioxidanten samen met de essentiële vetzuren zorgen daarnaast voor een optimale weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden. Door de synergetische combinatie van Arganolie, Zaagpalm Sesamolie en diverse Plantesterolen, wordt de talgproductie in de huid gereguleerd en de natuurlijke huidweerstand versterkt. Na gebruik heeft de huid direct een aangenaam zacht gevoel en is de kans op irritaties of prikkeling van de huid geminimaliseerd.  Clearity Cream is helder qua ingrediëntenwerking en puur qua samenstelling. Het is de optelsom van helderheid in huidverbetering en het generen van een zuivere, gave, goed gehydrateerde en gezonde huid met een optimale weerstand tegen schadelijke invloeden.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Na het zorgvuldig reinigen van de huid en eventueel gebruik van één van de peelings, breng je eerst Vitamin Complex of Sparkling Spray aan. Vervolgens de Clearity Cream aanbrengen op het gelaat, hals en decolleté. Een product uit de Touch-familie zal de perfecte finishing touch zijn.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.