Shower Treatment 45 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden, heeft je lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed bescherm wordt, soepel en goed gehydrateerd blijft en dat deze wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Productinformatie

De hannah Shower Treatment is een rijke, verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een heerlijke frisse geur. Deze natuurlijke olie heeft de eigenschap om vocht te reguleren en de huid uitzonderlijk glad en zacht te maken. Omdat de formule dankzij deze plantaardige oliesoort heel rijk is aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt de huid tijdens het douchen verzacht en wordt het huidoppervlak voelbaar soepeler. 

Dankzij de unieke samenstelling respecteert Shower Treatment het natuurlijke beschermlaagje van de huid en droogt haar niet uit. Daar waar nodig herstelt de formule de lipidenlaag (het vetfilmpje) van de huid. De toevoeging van calendula stabiliseert de pH-waarde en werkt huidverzachtend. De toevoeging van de antioxidantvitamines C en E zorgt voor een gladde, mooie en gezonde huid en een intensieve regeneratie. Samen met lecithine zorgen deze vitamines voor het in een goede conditie houden van de huid en gaan ze de strijd aan tegen vrije radicalen.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Glad, gladder, gladst: Het vormt tevens de ultieme scheerolie voor zowel je gezicht (man) als lichaam om wel soft & smooth voor de dag te komen!

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.