Body Oil 45 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden, heeft je lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed bescherm wordt, soepel en goed gehydrateerd blijft en dat deze wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Productinformatie

De Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen!

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

De Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.