Juvi Protect 75 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  • UV filter High (SPF 30)
  • Kalmerend en verkoelend
  • Aanvulling natuurlijke vet/vochtbalans
  • Anti irriterend en anti-inflammatoir
  • Bescherming tegen vrije radicalen

Productinformatie

Geschikt voor huidtype 1-2, wat staat voor de zeer lichte tot lichte huid. Juvi Protect biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. 

Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden bovendien snel. Dit huidtype vraagt om een SPF hoog, een hoge vorm van bescherming. In dit huidtype is niet alleen belangrijk een SPF te gebruiken, maar daarnaast ook te beschermen tegen vrije radicalen met antioxidanten, zoals de ingrediënten macadamia olie en de vitamines C en E. Juvi Protect neemt daarnaast irritatie en roodheden weg en heeft een kalmerende functie dankzij aloë vera. Om bij deze, vaak kwetsbare huid, een optimaal resultaat te behalen wordt de vet/vochtbalans door o.a. vetzuren en lecithine aangevuld. Gebruik Juvi Protect bij huidtype 1-2 als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Gebruik Juvi Protect bij huidtype 1-2 als dagelijkse dagcreme na het reinigen en eventueel peelen van de huid. Met licht masserende bewegingen aanbrengen.

Juvi Protect laat zich goed combineren met alle hannah producten voor een nog intensievere voeding en bescherming.

Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling, gebruik je Juvi Protect als beschermend zonproduct voor het gelaat. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen verhoogd de SPF factor niet.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.