High Quality 75 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  • UV filter Medium (SPF 15)
  • Kalmerend en verkoelend
  • Aanvulling natuurlijke vet/vochtbalans
  • Helpt een jeugdige uitstraling terug te brengen
  • Verstevigd en conditionerend
  • Verhoogd de weerstand
  • Verbetering celvernieuwing
  • Vermindering transepidermaal vochtverlies

Productinformatie

Geschikt voor huidtype 2-3, wat staat voor de lichte tot getinte huid. High Quality biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. 

Mensen met dit huidtype zijn weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden relatief gemakkelijk bruin. Dit huidtype vraagt om een SPF medium, een middelmatige vorm van bescherming. Deze huidtypes zijn echter vaak wel gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen, waardoor het noodzakelijk wordt deze aan te vullen door bijvoorbeeld de ingrediënten goudsbloem, soja, sheabutter en de rijke basis van macadamia olie. Tevens zal de High Quality een regenererende invloed uitoefenen op de huid door de toevoeging van vitamine A en paardenkastanje, waardoor de huid weer steviger aanvoelt. Mocht er onverhoopt te veel blootstelling zijn aan zonlicht, dan wordt de huid direct gekalmeerd door aloë vera. Gebruik High Quality bij huidtype 2-3 als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Gebruik High Quality bij huidtype 2-3 als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid. Met licht inmasserende bewegingen aanbrengen.

High Quality laat zich goed combineren met alle hannah producten, voor een nog intensievere voeding en bescherming.

Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling gebruik je High Quality als beschermend zonproduct voor het gelaat. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keer aanbrengen verhoogd de SPF-factor niet.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.