Fade Treatment 75 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  • Oplichtend van binnenuit én buitenaf
  • Aanvulling natuurlijke vet/vochtbalans
  • Stimulering collageenactiviteit
  • Anti-irriterend
  • UV Filter low (SPF 10)

Productinformatie

Geschikt voor huidtype III-IV, oftewel de getinte tot donkere huid. Fade Treatment biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. De zon perfectionerende werking is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en een uitgebalanceerde absorptie van UV licht. 

De huid met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Echter deze huid heeft wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit vraagt om een relatief lage mate van bescherming, oftewel SPF Low, waarbij zoethout hyperpigmentatie van dit huidtype effectief tegen gaat. Dit huidtype heeft naast de pigmentophopingen vaak ook te maken met een verhoogd verlies van vocht via de opperhuid en een verstoorde barrièrefunctie, wat aangepakt wordt door de toegevoegde Niacinamide. De macadamia olie zorgt voor een prachtig huidbeeld en werkt als een versterker van de vet/vochtbalans en vernuftige antioxidant. Dit laatste in samenwerking met de vitamines C en E. Gebruik Fade Treatment bij huidtype III-IV als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.

Tips voor gebruik

Created with Sketch.

Gebruik Fade Treatment bij huidtype 5-6 als dagelijkse dagcreme na het reinigen en eventueel peelen van de huid. Met licht masserende bewegingen aanbrengen.

Fade Treatment laat zich goed combineren met alle hannah producten, voor een nog intensievere voeding en bescherming.

Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling gebruik je Fade Treatment als beschermend zon product voor het gelaat. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen geeft geen SPF-verhogend effect.

Belangrijkste ingrediënten

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.