Merken

Bij Lieché Beauté wordt er gewerkt met merken waar wij 100% achter staan. Onderstaande must have producten zijn te koop in de salon. Met veel kennis en toewijding word je geadviseerd in de beste producten voor jouw huid!

hannah

 Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! 

hannah skin improvement, skincare

ZAO essence of nature

Voor het creëren van haar make-up heeft Zao 100% natuurlijke formules ontwikkeld die zijn verrijkt met biologische actieve ingrediënten. Een innovatief product, gepresenteerd in een modern en botanisch materiaal: bamboe. Dankzij het eenvoudige en inventieve systeem zijn de meeste producten van Zao navulbaar. Hierdoor kunt u op speelse (en spaarzame!) wijze de vele kleuren op een creatieve manier uitproberen en van dag tot dag verwisselen.


Lycon

De Lycon waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid.  Lycon levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. 

CCO shellac

Shellac is een unieke gellak, die je draagt als een traditionele nagellak. Het geheim en geweldige voordeel van shellac voor je nagels, is dat door de toepassing van een lagensysteem met top coat en base coat, je voor een haast onverwoestbare nagel zorgt! Deze verschillende lagen laat je uitharden onder een LED-lamp, waardoor je nooit meer last hebt van een lange droogtijd. Je shellac is direct droog en uitgehard en tot wel 2 weken krasbestendig!