Hi there!

Mijn naam is Lieke Scholte in 't Hoff | Gecertificeerd hannah Huidcoach (2019)
Sinds 2013 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Na enige jaren ervaring op gedaan te hebben in parfumerieën en schoonheidssalons heb ik de stap gezet om mijn eigen salon te starten. Sinds 2015 ontvang ik mijn klanten op een prachtige locatie in Markelo.

Waar komt de naam Lieché Beauté vandaan?
Lieché is de Franse naam voor Lieke. Tijdens een vorige studie heb ik een half jaar in Zuid-Frankrijk gewoond. Daar werd de naam Lieke veranderd naar Lieché. Deze naam en de mooie tijd in Frankrijk zijn mij altijd bijgebleven. 

De salon
In mijn werk als huidcoach kijk ik verder dan alleen de oppervlakte. De juiste voeding en leefstijl hebben ook een grote invloed op de huid. Tevens ben ik erg gedreven om mijzelf continu te ontwikkelen en houd ik de innovaties nauwlettend in de gaten. Jaarlijks volg ik intensieve trainingen en ik wil mij dan ook graag in alles wat ik doe blijven verbeteren... niet veranderen!

Een behandeling in de salon wordt altijd aangepast op jouw wensen en de behoeften van je huid. Na een behandeling in de salon geef ik een uitgebreid advies en begeleiding, waardoor we samen werken aan de verbetering van jouw huid!

Mocht u na het kijken op mijn website nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem gerust contact op.