Betaalmethoden

Meestgekozen - iDeal 💳 
Let op!

Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, kun je iDEAL als betaalmethode selecteren en vervolgens krijg je een pop-up van PayPay/IDeal te zien waar je je persoonlijke gegevens in kunt voeren. Klik na het invullen van je gegevens op doorgaan, je wordt nu doorgeleid naar je persoonlijke betaalomgeving waar de betaalopdracht al voor je klaar staat, zodat je de betaling kunt voltooien. 

PayPal

Created with Sketch.

Ben je houder van een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.

Creditcard (Visa & Mastercard)

Created with Sketch.

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa of Mastercard. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

Sofort

Created with Sketch.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.