lycon waxen

Lycon precision waxing

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, waxing is hot!
Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons.

Oksels waxen

Ben je het scheren zat en heb je een hekel aan stoppeltjes onder je oksels? Laat je oksels waxen! Een waxbehandeling geeft een glad en schoon resultaat. Je oksels zijn nog nooit zo zacht geweest. Bijkomend voordeel; het vermindert onaangename lichaamsgeurtjes.

| € 18,-

Half arm wax

Hoewel armhaar in de maatschappij als normaal wordt beschouwd en gewoon geaccepteerd wordt, kan het zijn dat je het toch liever weg wilt halen. Bij deze behandeling waxen we je onderarm tot je elleboog.


| € 21,-


Onder- of bovenbenen waxen

Grr, alweer scheren.. de oplossing? Laat je benen waxen! Met de waxen van Lycon worden haartjes al vanaf 2 mm verwijderd! Na de eerste keer worden de haartjes dunner en gaat het de volgende keer sneller én wordt het minder pijnlijk. De haartjes komen lichter en zachter terug. Door vaker te waxen raken haarzakjes vaak beschadigd, waardoor ze in de toekomst minder terug kunnen komen!

| € 26,-

Benen waxen


Het scheren van je benen is altijd een hele klus. Met name voor vrouwen of mannen die bijvoorbeeld graag wielrennen zijn de benen het liefst altijd haarvrij. Maar je blijft bezig, want die haren komen na het scheren snel en sterk terug! Daarom is het waxen van de benen een bijzonder goede methode voor ontharing.

Bij deze behandeling waxen we onder- en bovenbenen. 

| € 40,-

Bikinilijn waxen

Bij een bikini wax worden de haartjes gewaxt die buiten je bikinibroekje vallen. Zeg maar dag tegen die pijnlijke rode bultjes na het scheren!

| € 20,50

Semi back wax

Waxen van onder- of bovenrug
| € 22,-

Back wax

De mannelijke haargroei is vaak aanzienlijk dikker én sterker. Niet te vergeten zijn mannen vaak gevoeliger dan vrouwen als het gaat om waxen. De lycon Manifico wax is speciaal ontwikkelt voor het effectief verwijderen van dik en hardnekkig haar van de gevoelige mannenhuid.


| € 32,-

Chest wax

Waxen van de borst met de speciale Lycon Manifico wax.| € 28,-