visagie, zao make-up, bruidsmake-up

ZAO essence of nature

De make-up van ZAO is 100% natuurlijk en bevat grotendeels biologische actieve ingrediënten, die uw huid laten stralen. Laat jezelf verleiden door een groot scala aan kleuren en texturen.

Shine up |

Heb je een feestje of ben je zelf het stralende middelpunt? Bij Lieché Beauté verzorgen we make-up voor elke speciale gelegenheid. Uiteraard zorgen we ervoor dat je make-up perfect aansluit bij jouw wensen en outfit.

| € 25,-

Perfect wedding | 

Stralend naar het altaar! Samen zorgen we er voor dat jij je op je mooist voelt op de grote dag. Vooraf bespreken we tijdens een proef make-up al jouw wensen. Op jouw grote dag verzorgen wij je make up zodat je de hele dag kunt stralen!

| € 160,-

Jouw perfect wedding | 

Je trouwdag is de mooiste en spannendste dag van je leven. Je wilt er dan natuurlijk stralend en op je allermooist uitzien! Het is dan ook van groot belang dat je huid extra goed verzorgt wordt in de periode voor de bruiloft. Een mooi aangebracht bruidsmake-up komt pas echt tot zijn recht als je huid in goede conditie is.

Met de gezichtsbehandelingen van hannah komt jouw huid in de perfecte conditie! De huidverbeterende producten zorgen ervoor dat jij een ultiem me-time moment ervaart voor de grote dag. Om het plaatje compleet te maken kun je bij Lieché Beauté ook je nagels mooi laten lakken in een door jouw gewenste kleur.

Wil je weten meer weten over de mogelijkheden en wat voor jouw de beste keuze is?