hannah huidcoach, bindweefselmassage, huidverbetering, peeling, schoonheidssalon hof van twente, schoonheidssalon overijssel

Bootcamp your skin

Voor intense en causale huidverbetering stellen we een speciaal behandelprogramma en productadvies samen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Samen kijken we welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

hannah 

bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

bindweefselmassage, hannah huidcoach, specialist huidverbetering, schoonheidssalon markelo rijssen holten goor diepenheim

Bindweefsel kuur |

± 6 - 10 behandelingen


De behandelingen richten zich op de hannah bindweefselmassage. Je huid wordt altijd vooraf gereinigd  en naderhand verzorgd met een passende huidverbeterende crème.
 | € 300,-


Bij betaling vooraf ontvangt u de gehele kuur 15 % korting op de producten van hannah. 

Trans6peel kuur |

± 6 behandelingen


Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi vergroot de effectiviteit van de Trans6peel en de huid wordt nog intenser gestimuleerd en verstevigd.

| € 350,-


 Bij betaling vooraf ontvangt u de gehele kuur 15 % korting op de producten van hannah.