menu close menu
Merken

Henriette Faroche

De kracht van de natuur

Alle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast. Alle Henriëtte Faroche producten zijn niet getest op dieren.

Huidtypes 

Om uw huid goed te kunnen verzorgen moet u natuurlijk weten welk huidtype u heeft. Door het brede aanbod aan producten heeft Henriëtte Faroche voor elk huidtype de geschikte producten in haar assortiment. Afhankelijk van uw huidtype kan de intensiteit van het productgebruik variëren. Een schoonheidsspecialist ziet het beste welk huidtype u heeft en kan op basis van deze kennis producten adviseren die het meest optimale resultaat voor uw huid behalen.

Ik gebruik tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huidtype. Vrijwel alle producten die ik in de salon gebruik, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Henriëtte Faroche is uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons.

PuiPui

Professionele make-up
Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up met charisma.
Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling. Een merk dat gezien mag worden!
Pui Pui is de professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid.

Pui Pui bestaat uit een zeer compleet assortiment, een basis voor mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven. Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look!

Pui Pui – Highlights beauty!
Pui Pui make-up is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment. Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest, waardoor ze vrijwel geschikt zijn voor ieder huidtype. Pui Pui make-up is rijk aan vitamine A en vitamine E, die de huid op natuurlijke wijze voeden, hydrateren en revitaliseren. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis.

Make-up op minerale basis
Pui Pui biedt ook make-up op minerale basis, in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid of om cosmetische oneffenheden te vervagen. Make-up op minerale basis bevat bovendien ook nog huidverzorging. Alle make-up op minerale basis van Pui Pui geeft de huid een stralende glans, bevat actieve werkstoffen voor natuurlijke UV bescherming en is verrijkt met vitamine A en E om de huid te beschermen. Bovendien stimuleert het de huid om zichzelf te revitaliseren, activeert het de microcirculatie en laat het de huid stralen!

PuiPui is uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons.