menu close menu
Merken

Henriette Faroche

De kracht van de natuur

Alle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: De kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën, ook wel aromatherapie genoemd, zijn pure extracten uit bloemen en planten met een zeer intensieve werking. Deze wetenschap bestond al 5000 jaar geleden in China en wordt nog steeds op brede schaal toegepast. Alle Henriëtte Faroche producten zijn niet getest op dieren.

Huidtypes 

Om uw huid goed te kunnen verzorgen moet u natuurlijk weten welk huidtype u heeft. Door het brede aanbod aan producten heeft Henriëtte Faroche voor elk huidtype de geschikte producten in haar assortiment. Afhankelijk van uw huidtype kan de intensiteit van het productgebruik variëren. Een schoonheidsspecialist ziet het beste welk huidtype u heeft en kan op basis van deze kennis producten adviseren die het meest optimale resultaat voor uw huid behalen.

Ik gebruik tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huidtype. Vrijwel alle producten die ik in de salon gebruik, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Henriëtte Faroche is uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons.

ZAO Essence of Nature

ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve biologische ingrediënten.
Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en zijde zachte texturen. Zao make-up heeft een buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Voor de verpakking heeft Zao gekozen voor bamboe, natuurlijk, duurzaam en stijlvol.

Bamboe is door zijn uitzonderlijk snelle groei een ware kampioen in CO2 opslag! Juist vanwege deze koolstofopslag van bamboe vermindert ZAO daarmee niet alleen zijn ecologische voetprint, maar zorgt zelfs voor een negatieve CO2 voetprint! Pure ecologische winst.

Zao verpakkingen zijn simpel en innovatief, bijna alle producten zijn navulbaar. Zuinig voor je portemonnee en voor het milieu. Wissel de verschillende kleuren af en laat je wensen
uit komen! De verpakkingen kun je eindeloos gebruiken, refill na refill na refill…

Ontdek het gemak en laat je creativiteit gaan!
De bamboe producten worden geleverd in een katoenen zakje, handig in gebruik en het maakt de producten nog duurzamer.

[custom-facebook-feed]

[custom-facebook-feed]