menu close menu
Gezichtsbehandelingen

Voorafgaand aan alle gezichtsbehandelingen doe ik een uitgebreide huidanalyse en stellen we samen een behandelplan op, compleet afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen. Naderhand stel ik een verzorgingsadvies voor u op, zodat u thuis ook de juiste producten kunt gebruiken.

€30,00

*Meet & Treet* (30 minuten)


Reiniging
Scrub
Masker
Dagverzorging

Deze behandeling is perfect wanneer u voor het eerst bij Lieché Beauté komt en kennis wilt maken met de producten van Henriëtte Faroche.

€42,50

*Basisbehandeling* (45 minuten)


Reiniging
Scrub
Verwijderen van onzuiverheden
Epileren wenkbrauwen
Masker
Dagverzorging

€58,00

*Volledige behandeling* (75 minuten)


Reiniging
Scrub
Verwijderen van onzuiverheden
Epileren wenkbrauwen
Massage
Masker
Dagverzorging

Naast deze basiselementen wordt er in deze behandeling van Henriëtte Faroche gebruik gemaakt van speciale maskers en werkstoffen die zorgen voor een intensievere werking en meer probleemoplossend effect.

€58,00

*Faromatique behandeling* (75 minuten)


Reiniging
Scrub
Verwijderen van onzuiverheden
Epileren wenkbrauwen
Massage
Masker
Dagverzorging

In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 100% zuivere etherische of essentiële oliën, ook wel aromatherapie genoemd. De oliën zijn sterk geconcentreerd en hebben elk zijn eigen specifieke eigenschappen. De werking is bijzonder krachtig.

€62,00

*Caviar Derma Concept behandeling* (75 minuten)


Reiniging
Scrub
Verwijderen van onzuiverheden
Wenkbrauwen epileren
Massage
Energizing caviar essence
Energizing caviar lifting masker
Cell energizing caviar serum
Carviar derma concept crème

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

€60,00

*Laneche Glycopeel * huidverbeterende behandeling* (60 minuten)


De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werk ik met een hoge concentratie fruitzuur dat een intensieve dieptewerking heeft en een groot bereid in de huid.

De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar ook acne en onzuiverheden zullen verminderen. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling weerstandverhogend.

Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ondergaan worden en bestaat uit 6 bestaat uit 6 behandelingen (1x per 2 weken). Het resultaat van de behandeling / kuur is mede afhankelijk van een juiste thuiszorg met de geadviseerde Laneche producten en een strikte naleving van de opgegeven nazorgmaatregelen.

[custom-facebook-feed]

[custom-facebook-feed]